top of page

Retourbeleid:

Niet tevreden en wil je je artikel terug zenden?! Dan zijn deze kosten steeds voor de rekening van de klant, MARYN is niet aansprakelijk voor deze kosten. Verpak je items netjes terug in en als deze terug ontvangen zijn in dezelfde staat als MARYN ze naar u heeft verzonden krijgt u het geld hiervan terug. LET OP; op maatwerk is dit niet van toepassing en is terugbetaling niet mogelijk.

 

FANTASIEJUWELEN:

MARYN verkoopt handgemaakte fantasiejuwelen. Hou er rekening mee dat handgemaakt minder sterk is dan iets wat industrieel gemaakt is, ga dus uiterst voorzichtig om met de items van MARYN. Bewaar ze steeds op een donkere droge plaats en doe ze uit als je gaat slapen. Juwelen kunnen beschadigd worden en verkleuren door oa zon, water, parfum, de ph waarde van je eigen huid. Ga daarom nooit in bad, douche, zwembad of bv de zee in met de juwelen van MARYN tenzij er uitdrukkelijk vermeld staat dat de juwelen die je aankocht hier tegen bestendig zijn. Is er schade aan je juweel door één van bovenstaande, dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor en kan MARYN niet aansprakelijk gesteld worden. Voor beschadigingen tijdens de verzending kan je steeds contact met me opnemen en krijgt u uiteraard een terug betaling. 

Voor algemene beschadigingen zoals bv iets dat plots afbreekt of los komt, kan je tot 3 maanden na aankoop een terugbetaling of herstelling aanvragen. 

KLEI

MARYN verkoopt losse klei en claycutters.

Klei; Volg de voorschriften op de verpakking van de klei, klei kan enkel en alleen geretourneerd worden onmiddellijk na ontvangst door de koper en zal dan moeten worden terug gestuurd in ongeopende verpakking (steeds in overleg met MARYN). 

KAPOTTE CLAYCUTTER?

Claycutters; wij 3D printen al onze claycutters zelf, omdat we printen op 0,28 mm dikte is er altijd een risico dat een mal breekt omdat we zo'n scherpe afsnijrand willen leveren.  Is je mal stuk door dat er een zwakte is onstaan in de "lijnen" van de mal?! Meld dit dan even met een duidelijke foto en dan sturen wij je bij je volgende bestelling GRATIS DEZELFDE claycutter terug. Als je natuurlijk zelf op je mal bent gaan staan of de hond heeft hem kapot gebeten, geven wij uiteraard geen garantie ;) 

Let op: bij je volgende bestelling krijg je deze claycutter dus mee opgestuurd, wij sturen dus niet enkel

1 claycutter opnieuw op maar wachten tot je een nieuw order bij ons plaatst.

Wij vinden het zeer vervelend dat dit gebeurt maar het hoort er helaas af en toe bij als je zo fijne items maakt. 

Voor verdere vragen kan u steeds contact met me opnemen. 

bottom of page